Handbal

CSM Bucuresti s-a reunit devreme. Primul meci, vineri, in campionat

Campioanele de la CSM Bucuresti au revenit in sala de antrenament in a doua zi din 2018 pentru a pregati reluarea timpurie a sezonului in Liga Florilor.

Primul meci oficial este programat chiar in aceasta saptamana, vineri, impotriva echipei din Slobozia.

“Ne asteapta niste meciuri de foc, fiecare meci e ca o finala. Trebuie sa jucam bine, sa o obtinem cat mai multe puncte, dar nu sa obtinem varful de forma in ianuarie”, a spus Cristina Neagu la revenirea dupa Campionatul Mondial.

Despre reluarea pregatirilor a vorbit si antrenoara Helle Thomsen.

“Este bine ca am reveni in sala. Incepem sa ne pregatim pentru meciurile care urmeaza. Toate meciurile sunt importante pentru noi, chiar daca vorbim de Liga Campionilor, campionat sau Cupa Romaniei”, crede antrenoarea echipei bucurestene.

CSM Bucuresti are din acest an in lot si doua campioane mondiale, Gnosiane Niombla si Camille Ayglon, proaspat castigatoare a titlului mondial cu nationala Frantei.

“A fost magic pentru noi, am cucerit titlul mondial, si asta e ceva incredibil. Inca nu realizam ce s-a intamplat”, a spus Ayglon la primul antrenament cu CSM din postura de campioana mondiala.

Obiectivul declarat al oficialilor CSM Bucuresti este de a patrunde din nou in Final Four-ul Champions League si de a castiga toate trofeele interne.



CSM Bucuresti s-a reunit devreme. Primul meci, vineri, in campionat