Handbal

CSM Bucuresti pierde restanta cu Brest

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial

Echipa CSM Bucuresti a incasat o noua infrangere in EHF Champions League, dupa un meci in care si-a dezamagit suporterii.

Brest Bretagne s-a impus in final, cu 24-21, dupa ce la pauza cele doua formatii au intrat la cabine cu 11-11.

O prima parte inceputa cum nu se poate mai bine de CSM Bucuresti, echipa care a condus cu 4-0 si 5-1 (min.9).

Brest a echilibrat apoi disputa si in minutul 19 “Tigroaicele” mai pastrau un singur gol avantaj pe tabela (8-7).

Cu cinci minute inaintea pauzei scorul a redevenit egal (10-10), echilibru care avea sa se mentina pana la epuizarea timpului efectiv de joc.

Partea secunda a adus-o pe Brest la carma partidei, campioana Frantei marcand trei goluri la rand fara sa primeasca vreunul.

Diferenta s-a dus rapid la 17-12, dupa ce am marcat prin Neagu ca dupa un vis urat.

Adrian Vasile a luat timeout (min.38) in tentativa de a redresa corabia CSM-ului intrata serios la apa in Bretania.

A urmat o perioada cu nu mai putin de cinci ratari consecutive pe atacul nostru. Cu alte cuvinte, Cleopatre Darleux a inchis poarta intr-una dintre cele mai bune seri ale ei in handbal.

Abia in minutul 42 CSM Bucuresti marca cel de-al doilea gol al reprizei (!) prin extrema Aune Larsen.

Prea putin pentru o fosta campioana a Europei si o echipa care intra in fiecare an in competitie cu obiectivul prezenti in Final Four, cel putin.

CSM Bucuresti s-a aparat mai bine pe final de meci si a reusit sa stranga scorul la 20-18 dupa o aruncare de la 7 metri transformata de Cristina Neagu.

Tot ea a ratat apoi de la 9 metri, insa brazilianca Da Silva a redus diferenta la un singur gol (20-19), cu cinci minute inaintea finalului.

O revenire importanta de la 19-15, insa CSM a fost lipsita de inspiratie si de sansa in egala masura pentru a putea smulge cel putin remiza.

Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare, cu 7 goluri / 18 aruncari

S-a incheiat 24-21 si Brest obtine toate punctele din dubla cu CSM. In tur, reprezentanta Hexagonului s-a impus in Polivalenta bucuresteana 30-29, dupa ce la pauza CSM intrase cu doua goluri avantaj la cabine.

CSM Bucuresti ramane pe locul patru (10 puncte / 9 meciuri) intr-o grupa dominata de Esbjerg (15 puncte) si Rostov Don (14 puncte).

Brest ajunge la 8 puncte si are un meci mai putin disputat.

Sambata, de la ora 17, in Polivalenta vine Borussia Dortmund, echipa de pe locul al cincilea (9 puncte / 10 meciuri).

Un meci pe care CSM Bucuresti n-are voie sa-l piarda in ecuatia calificarii in sferturile de finala.CSM Bucuresti pierde restanta cu Brest