Handbal

CSM Bucuresti pierde fara drept de apel cu Metz

Sursă foto: https://twitter.com/ehfcl/

Meci de cosmar pentru CSM Bucuresti, vineri seara, in mansa tur a sferturilor de finala din Liga Campionilor contra echipei franceze Metz.

Gruparea din Hexagon s-a impus, cu 31-26, si este mare favorita pentru cea dintai calificare in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

Un meci pe care Metz l-a controlat de la un capat la altul si in care CSM Bucuresti nu a condus nici macar o singura data pe tabela de marcaj.

Inceputul partidei din Sala Dinamo a fost unul de cosmar pentru “tigroaice”, campioana Romaniei vazandu-se condusa cu 5-0 si 6-1.

Asa am trait CSM Bucuresti - Metz in sferturile Ligii Campionilor

Au urmat cinci minute de gratie pentru CSM Bucuresti, in realitate cele mai bune ale partidei, astfel ca scorul a redevenit egal in minutul 16.

A mai fost o data egal la 7-7, dupa care Metz a sprintat spre o diferenta de trei goluri inainte de intrarea la cabine (11-14).

Partea secunda a inceput la fel de rau ca prima pentru CSM Bucuresti, astfel ca Metz s-a distantat constant ajungand chiar si la sase goluri diferenta (13-19).

CSM Bucuresti nu a reusit sa se apropie la mai mult de doua goluri si in conditiile unui arbitraj in multe situatii cel putin bizar din partea celor doua austriece.

Returul are loc peste o saptamana in Franta, iar CSM Bucuresti are nevoie de o minune pentru a evita primul Final Four ratat de la infiintarea clubului.

Cristina Neagu va fi spectatoare la retur, asa cum a fost si la Bucuresti. In continuare aceasta se afla in perioada de recuperare dupa accidentarea suferita la Campionatul European din decembrie 2018.

Marcatoare:

CSM Bucuresti – Radicevic (10 goluri), Lekic (9).
Jelena Grubisic a aparat 9 din cele 37 de aruncari, in timp ce Paula Ungureanu a avut o interventie din patru aruncari si aceea la un 7 metri.

Metz – Smits (6 goluri), Edwige (5)
Portarita Glauser a avut 9 interventii din 29 de aruncari, procentaj 31%.



CSM Bucuresti pierde fara drept de apel cu Metz