Handbal

CSM Bucuresti pierde acasa cu Vipers Kristiansand

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Pentru a doua oara in actualul sezon de Liga Campionilor echipa CSM Bucuresti a parasit invinsa terenul de joc.

Campioana Romaniei a cedat, duminica, pe teren propriu, in fata echipei norvegiene Vipers Kristiansand, cu un surprinzator 26-31.

Doar in primele zece minute CSM Bucuresti a condus pe tabela, cu 3-2 si apoi 5-3, pentru ca Vipers sa se distanteze la 11-6 in minutul 17, pentru a ajunge chiar la sase goluri diferenta.

Dragan Djukic a utilizat al doilea time-out in prima parte pentru a incerca sa redreseze corabia in deriva, insa la pauza CSM intra la cabine cu deficit de cinci goluri.

In partea secunda ecartul a fost redus la trei goluri si in doua randuri CSM a ratat sansa de a se apropia la doua lungimi.

Vipers s-a impus asadar fara drept de apel in Polivalenta bucuresteana, in conditiile in care portarita Jelena Grubisic a adunat nu mai putin de 14 interventii decisive!

“Multe lucruri nu au funcționat, am fost tensionate de la început, nu am reușit să marcăm, apoi am acceptat stilul de joc al lui Vipers și ele au jucat mai bine decât noi”, a spus dupa meci antrenorul Djukic.

“Noi trebuie să contiuăm să susținem echipa și să învățăm cum să ne ridicăm din acest moment pentru la mai bine pentru că eu sunt încă de părere că avem o echipă foarte bună și că putem juca la nivelul cel mai înalt”, a mai spus tehnicianul de la CSM Bucuresti.

Cristina Neagu si Jovanka Radicevic au fost cele mai bune marcatoare de la CSM Bucuresti, fiecare cu opt reusite. Neagu ramane cea mai buna marcatoare din Liga Campionilor, cu 34 de goluri, urmata de Anna Vyakhireva de la Rostov-Don, cu 32 reusite, si de Aniko Kovacsics de la Ferencvaros, cu 31 de goluri.

Tot opt goluri a marcat si Malin Aune de la Vipers Kristiansand.

In ultimele doua meciuri din grupa preliminara CSM joaca in Ungaria cu Ferencvaros (11 noiembrie) si pe teren propriu cu Bietingheim.

Dupa patru meciuri clasamentul Grupei D arata in felul urmator:

  1. Ferencvaros          6 puncte
  2. CSM Bucuresti     4 puncte
  3. Vipers                     3 puncte
  4. Bietigheim             3 puncte


CSM Bucuresti pierde acasa cu Vipers Kristiansand