Handbal

CSM Bucuresti obtine bronzul in Liga Campionilor

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

La o zi distanta dupa infrangerea cu Vardar din semifinale, CSM Bucuresti s-a revansat si a castigat finala mica disputata contra lui Buducnost Podgorica, scor 26-20 (13-12). Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Cu doua exceptii in debutul partidei, CSM Bucuresti a condus in permanenta si a obtinut o victorie fara emotii dupa un sezon dificil, cu momente delicate, dar care in cele din urma a fost dus cu brio la capat.

Isabelle Gullden a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 9 reusite, urmata de Katarina Bulatovic de la Buducnost, cu 5 reusite.

Paula Ungureanu, portarita CSM-ului, a reusit un meci formidabil cu numeroase interventii decisive si un procentaj de 50%. Practic jucatoarele formatiei din Muntenegru au avut in fata un adevarat zid facut de aceasta admirabila Ungureanu.

"Am jucat fara presiune. Ne-a mers totul si astazi am functionat cum trebuie. Mi-am dorit sa joc numai si numai pentru romanasii nostri si sa le dedicam victoria", a spus Ungureanu dupa meci la Dolce Sport.

Singurele emotii pentru CSM Bucuresti au fost in finalul primei reprize cand, pe fondul relaxarii echipei noastre Buducnost revenind la un singur gol diferenta. CSM condusese la un moment dat cu 9-4 si 11-6. 

Pauza a venit la timp si in partea secunda pe teren a existat practic o singura echipa, in conditiile in care Buducnost a mizat pe tinerele din lot care vor duce greul sezonul urmator.

La ultimul meci pentru Buducnost inaintea venirii chiar la CSM Bucuresti, Cristina Neagu a marcat 3 goluri din sase aruncari, in conditiile in care nu a evoluat decat aproape o jumatate de repriza.

Neagu si-a luat adio de la colegele sale cu lacrimi in ochi, in timp ce galeria romaneasca i-a scandat numele.



CSM Bucuresti obtine bronzul in Liga Campionilor