Handbal

CSM Bucuresti obtine a doua victorie in Liga Campionilor. Neagu, show total

Sursă foto: twitter.com/EHFCL

Pentru CSM Bucuresti deplasarea de la Gdynia a fost ca o plimbare prin parc, dupa cum arata si scorul inregistrat pe tabela de marcaj, 34-23.

Un meci din etapa a doua a Ligii Campionilor controlat de la un capat la altul de CSM Bucuresti, diferenta de valoare fiind una neta in favoarea campioanei Romaniei.

Cu exceptia minutelor de inceput, cand reprezentanta Poloniei a condus cu 3-1 la un moment dat, CSM Bucuresti n-a avut nici cea mai mica emotie in a obtine toate punctele puse in joc

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare a meciului cu 12 goluri din 13 aruncari, a adus-o in premiera pe CSM la conducere, in minutul 11, cu o aruncare de la 7 metri.

Portarita Jelena Grubisic a realizat o prima repriza dezarmant de buna pentru Gdynia, reusind sa pareze doua aruncari de la 7 metri si sa se opuna la o faza unu contra unu.

CSM Bucuresti intra la pauza cu noua goluri diferenta pe tabela, scor 18-9, sase dintre goluri fiind marcate de Neagu.

Meciul a continuat sa curga intr-un singur sens si in partea secunda, gazdele incercand in anumite momente ale jocului sa se apropie cu disperare la mai putin de zece goluri diferenta.

Extrema Majda Mehmedovic a oferit faza meciului cand, dupa o recuperare in defensiva, a trimis spre poarta goala si mingea a intalnit bara.

CSM Bucuresti are punctaj maxim dupa primele doua etape ale noului sezon de Liga Campionilor, reusind sa marcheze cel putin 30 de goluri de fiecare data.



CSM Bucuresti obtine a doua victorie in Liga Campionilor. Neagu, show total