Handbal

CSM Bucuresti obtine a doua victorie in Liga Campionilor. Neagu, show total

Sursă foto: twitter.com/EHFCL

Pentru CSM Bucuresti deplasarea de la Gdynia a fost ca o plimbare prin parc, dupa cum arata si scorul inregistrat pe tabela de marcaj, 34-23.

Un meci din etapa a doua a Ligii Campionilor controlat de la un capat la altul de CSM Bucuresti, diferenta de valoare fiind una neta in favoarea campioanei Romaniei.

Cu exceptia minutelor de inceput, cand reprezentanta Poloniei a condus cu 3-1 la un moment dat, CSM Bucuresti n-a avut nici cea mai mica emotie in a obtine toate punctele puse in joc

Cristina Neagu, cea mai buna marcatoare a meciului cu 12 goluri din 13 aruncari, a adus-o in premiera pe CSM la conducere, in minutul 11, cu o aruncare de la 7 metri.

Portarita Jelena Grubisic a realizat o prima repriza dezarmant de buna pentru Gdynia, reusind sa pareze doua aruncari de la 7 metri si sa se opuna la o faza unu contra unu.

CSM Bucuresti intra la pauza cu noua goluri diferenta pe tabela, scor 18-9, sase dintre goluri fiind marcate de Neagu.

Meciul a continuat sa curga intr-un singur sens si in partea secunda, gazdele incercand in anumite momente ale jocului sa se apropie cu disperare la mai putin de zece goluri diferenta.

Extrema Majda Mehmedovic a oferit faza meciului cand, dupa o recuperare in defensiva, a trimis spre poarta goala si mingea a intalnit bara.

CSM Bucuresti are punctaj maxim dupa primele doua etape ale noului sezon de Liga Campionilor, reusind sa marcheze cel putin 30 de goluri de fiecare data.CSM Bucuresti obtine a doua victorie in Liga Campionilor. Neagu, show total