Handbal

CSM Bucuresti invinsa categoric de Vardar dupa un meci de cosmar

Sursă foto: twitter.com

La un an distanta dupa ce in aceeasi faza a competitiei se distra cu Vardar, CSM Bucuresti a cunoscut, sambata, reversul medaliei, si a suferit o infrangere categorica in fata echipei din Macedonia, cu 38-33, dupa ce la un moment dat a existat chiar si o diferenta de zece goluri in defavoarea echipei noastre.

Inceput slab pentru CSM Bucuresti cu un singur gol in primele sapte minute, interval in care Vardar a marcat de cinci ori din toate pozitiile. Per Johansson a solicitat devreme primul timeout al mecilui pentru a rupe ritmul echipei din Macedonia.

Abia in minutul 9 detinatoarea Ligii Campionilor a marcat primul gol din actiune prin Gullden si doar al doilea al meciului, in timp ce Vardar a avut o singura ratare si nu mai putin de 9 goluri in primele zece minute.

Aproape de jumatatea reprizei, minutul 13, CSM Bucuresti a dat semne de revenire si a reusit pentru prima data doua goluri la rand, dupa o parada a Paulei Ungureanu. Scorul s-a strans astfel la 9-5 pentru Vardar.

Cu toate acestea, in pofida unui atac care si-a facut datoria, apararea a ramas punctul nevralgic al CSM-ului, fara nicio solutie pentru blocarea lui Lekic.

Trei aruncari de la 7 metri ratate si nu mai putin de patru pase gresite la interceptie in atac au facut ca in minutul 24 scorul sa ajunga la 19-8 in favoarea lui Vardar.

In cele din urma repriza s-a incheiat cu opt goluri avans pentru Vardar (21-13), dupa ce la ultima faza Martin a marcat pe un contraatac si a obtinut cartonasul rosu pentru rusoaica Khmyrova. Aceasta i-a pus piedica extremei de la CSM intr-un mod extrem de cinic.

CSM Bucuresti a incercat sa revina in partea secunda, pe care a inceput-o in atac si in superioritate numerica, dar Vardar a reusit chiar si in aceste conditii sa marcheze un gol mai mult decat detinatoarea trofeului.

Diferenta uriasa stabilita in prima parte nu a mai fost posibil de surmontat si in final Vardar s-a impus pe deplin meritat, cu 38-33, calificandu-se in finala mare a Ligii Campionilor.

Pentru CSM Bucuresti ramane de disputat finala mica, duminica de la 16:15, contra lui Buducnost, intr-un meci emotional pentru Cristina Neagu. Aceasta se desparte de Buducnost contra viitoarei sale echipe.

Niombla, cu 8 goluri, a fost cea mai buna marcatoare de la CSM in meciul de trista amintire cu Vardar, urmata de Torstensson, cu 5 reusite, Gullden si Martin, cate 4 goluri fiecare.

De la Vardar au fost de neoprit Penezic si Radicevic, cate 7 goluri fiecare, respectiv Lekic, 6 goluri.

Gyor si Vardar vor juca duminica de la 18:45 cu trofeul pe masa in finala mare a Ligii Campionilor.CSM Bucuresti invinsa categoric de Vardar dupa un meci de cosmar