Handbal

CSM Bucuresti invinsa categoric de Gyor

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Prima semifinala a Ligii Campionilor a fost castigata de Gyor, detinatoarea trofeului, in fata reprezentantei noastre CSM Bucuresti, cu 26-20 (12-10).

Asa am trait CSM Bucuresti - Gyor in semifinalele Ligii Campionilor

Un meci pe care Gyor l-a dominat de la un capat la altul si in care CSM Bucuresti n-a condus nici macar o singura data.

Condusa cu doua goluri diferenta la pauz dupa o prima repriza inceputa extrem de slab, cu un prim gol marcat abia in minutul 11 (!), CSM Bucuresti a avut cele mai bune momente intre minutele 38 si 45, cand a revenit de la 13-15 si a egalat la 16.

Mai mult decat atat, campioana Romaniei a avut sansa de a prelua conducerea in premiera la 16-16, insa nu a reusit sa profite si a pierdut mingea in atac.

Cu un joc ofensiv previzibil bazat aproape exclusiv pe aruncarile Cristinei Neagu, CSM Bucuresti a fost usor de citit si de blocat de puternica aparare a celor de la Gyor, echipa care a marcat din aproape toate pozitiile.

Golurile lui Manea din prima repriza, aruncarea in forta a lui Kurtovic de la mare distanta sau reusita spectaculoasa a lui Jorgensen, reprofilata in criza de idei pe extrema dreapta, au reprezentat sclipiri izolate in jocul celor de la CSM Bucuresti care, din pacate, a aratat a orice in semifinala cu Gyor mai putin a echipa consolidata.

Manea: “Trebuia sa jucam mai mult ca o echipa”

Gullden, jucatoare care marca 15 goluri in finala de acum doi ani, a fost doar o palida amintire pe teren si a reusit un singur gol, iar Niombla si Ayglon au facut act de prezenta cu gandul la urmatoarea destinatie dupa plecarea de la CSM in aceasta vara.

Pentru a invinge Gyor era nevoie de o echipa in adevaratul sens al cuvantul, si nu de sapte jucatoare conduse de pe margine de un antrenor de avarie la care s-a apelat pentru al doilea an consecutiv, ceea ce ar trebui sa dea de gandit conducerii administrative a echipei bucurestene pentru viitor.



CSM Bucuresti invinsa categoric de Gyor