Handbal

CSM Bucuresti incepe o noua aventura in Liga Campionilor

“Tigroaicele” de la CSM Bucuresti au parte de un start de sezon cum nu se poate mai dificil in actuala editie a Ligii Campionilor.

Ferencvaros Budapesta vine in Polivalenta bucuresteana sa dea replica detinatoarei titlului in Romania intr-un meci care se anunta unul extrem de echilibra.

Campioana in 2016 si alte doua ori pe treapta a treia a podiumului, CSM Bucuresti a pierdut Supercupa Romania in fata celor de la HCM Rm.Valcea, un rezultat care a sunat adunarea in randul bucurestencelor.

Din Grupa D mai fac parte Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, si SG BBM Bietigheim, a doua echipa ajuns in grupe dupa calificari.

Campioana Gyor joaca in Grupa C alaturi de Thuringer, Krim Ljubljana si Podravka Koprinvnica, echipa care a eliminat dramatic pe SCM Craiova in meciul decisiv din calificari, scor 22-21!

O echipa Gyor care nu-l va mai avea insa pe spaniolul Ambros Martin in calitate de antrenor dupa patru titluri continentale in sase ani. Martin incepe o noua aventura la Rostov, echipa plasata in Grupa B alaturi de Copenhaga, Savehof si Brest.

Grupa A este una extrem de echilibrata, daca nu cea mai echilibrata, cu Buducnost, Metz, Odense si Larvik.

Grupele Ligii Campionilor programeaza 96 de meciuri, la start fiind asadar 16 echipe din 11 tari, cu mentiunea ca Danemarca, Franta, Germania, Ungaria si Norvegia au cate doua echipe.

Odense e singura debutanta, in timp ce Savehof, Podravka si Copenhaga revin in competitie dupa absente mai indelungate.



CSM Bucuresti incepe o noua aventura in Liga Campionilor