Handbal

CSM Bucuresti i-a gasit inlocuitoare accidentatei Cristina Neagu

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Aproape de primul meci din grupele principale din Liga Campionilor, CSM Bucuresti a anuntat luni transferul unei jucatoare pe postul de inter stanga, acolo unde evolueaza in mod normal Cristina Neagu.

La începutul acestei săptămâni, CSM București și HC Zalău au ajuns la o înțelegere în privința transferului interului stânga Claudia Constantinescu, anunta campioana Romaniei pe site-ul oficial.

Jucătoarea de 24 de ani a semnat un contract valabil până în vara lui 2020 cu CSM București, pentru care va debuta sâmbătă, 26 ianuarie, în deplasarea de la Gyor, din grupele principale ale Ligii Campionilor.

Claudia Constantinescu a evoluat, la nivel de seniori, doar pentru HC Zalău, echipă a cărei componentă a fost începând cu 2013 și alături de care a câștigat medalia de bronz la finalul sezonului 2016/2017.

De asemenea, Claudia este multiplă medaliată la nivel de juniori și a bifat prezențe la Campionatele Europene U17 și U19 din 2011 și 2013 și la Campionatele Mondiale U18 și U20 din 2012 și 2014.

"Sunt foarte bucuroasă că am reușit acest pas și consider că prin foarte multă muncă și ambiție orice vis poate deveni realitate. Nu mă așteptam ca transferul să se producă în acest moment, dar este bine că s-a întâmplat. Cred că visul fiecărui jucător este să joace în Liga Campionilor", a declarat Constantinescu.

"Avem ca obiectiv câștigarea tuturor meciurilor, a Cupei României, a campionatului și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor și sper să ajut la aceste victorii", mai spune aceasta.



CSM Bucuresti i-a gasit inlocuitoare accidentatei Cristina Neagu