Handbal

CSM Bucuresti - Ferencvaros, meci de risc maxim

Sursă foto: facebook.com/ftckezilabda

Nicolae Luca, managerul echipei CSM Bucuresti, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa in care a vorbit despre partida de vineri seara dintre detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin si formatia maghiara Ferencvaros Budapesta din faza sferturilor acestui sezon.

"Recomandăm să fie lăsaţi acasă şi copiii sub opt ani. Stresul, zgomotul şi acţiunea dinaintea şi din timpul jocului ar putea depăşi posibilitatea lor de înţelegere şi răbdare", a spus Luca.

Mai mult decat atat, oficialul clubului bucurestean a mai vorbit si despre suporterii formatiei vizitatoare si riscurile aparitiei unor incidente.

"Evenimentul a fost declarat la nivelul maxim de risc, ştiut fiind faptul că suporterii lui Ferencvaros au anumite particularităţi şi un istoric nu foarte plăcut, regăsit mai ales în fotbal, la meciurilor echipelor naţionale. Din informaţiile pe care le deţinem, două treimi vin din Ungaria şi o treime din Transilvania şi vor face joncţiunea la Bucureşti", a adaugat managerul de la CSM Bucuresti.

Meciul CSM Bucuresti - Ferencvaros este programat vineri de la 20:00 si va fi live text pe onlinesport.ro

Accesul spectatorilor in Sala Polivalenta din Bucuresti este permis incepand cu ora 18:00, dar Nicolae Luca recomanda spectatorilor sa se prezinte mai devreme la arena.

Suporterii maghiari au primit 240 de bilete, din totalul de 4102 scoase la vanzare de clubul organizator.



CSM Bucuresti - Ferencvaros, meci de risc maxim