Handbal

CSM Bucuresti castiga ultimul meci din grupe si termina pe trei in clasament

Sursă foto: ehfcl.com

Echipa CSM Bucuresti a castigat, duminica, meciul in deplasare cu danezele de la Esbjerg, scor 25-20 (12-7), in ultima etapa a fazei grupelor din Liga Campionilor.

Esbjerg a avut un start perfect de meci si a condus cu 3-0 in minutul 5, dupa care CSM Bucuresti a intors spectaculos scorul cu sapte goluri in 11 minute. Primele trei au fost reusite intr-un interval de un minut si jumatate.

Diferenta a crescut la sase goluri (10-4 in minutul 23), pentru ca in finalul primei reprize gazdele sa recupereze un gol.

In partea secunda diferenta a crescut la opt goluri dupa reusita lui Gullden din minutul 35 (16-8). Esbjerg s-a apropiat la patru goluri (16-12) in minutul 38 si chiar trei lungimi (21-18) cu sapte minute inaintea finalului.

Victoria campioanei Europei nu a fost niciun moment pusa la indoiala si CSM a castigat detasat la cinci goluri.

Aurelia Bradean si Carmen Martin au fost cele mai bune marcatoare de la CSM Bucuresti, cu 5 goluri fiecare, urmate de extrema Majda Mehmedovic (4).

Ida Karlsson cu 5 goluri a fost golgetera celor de la Esbjerg.

Programul sferturilor din Liga Campionilor:

FC Midtjylland - Vardar Skopje

Metz - Gyor

CSM Bucuresti - Ferencvaros

Buducnost - Larvik

Meciurile vor avea loc in perioada 7-9 aprilie (turul), respectiv 14-16 aprilie (returul).CSM Bucuresti castiga ultimul meci din grupe si termina pe trei in clasament