Handbal

CSM Bucuresti castiga in deplasare cu Midtjylland. Neagu, golgetera!

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

O noua demonstratie de forta din partea campioanelor de la CSM Bucuresti in Champions League, duminica dupa-amiaza, pe terenul celor de la Midtjylland.

Campioana Romaniei s-a impus, cu 31-26 (16-12), la capatul unui meci pe care l-a controlat in cea mai mare parte a timpului cu exceptia primelor zece minute din partea secunda.

CSM Bucuresti a condus cu doua goluri in debutul partidei pana cand, in minutul 16, handbalistele pregatite de Helle Thomsen s-au distantat la 9-6.

Kurtovic marca pentru 11-7 in minutul 20, cand pentru prima data CSM ajungea la patru goluri diferenta pe tabela.

La ultima faza a reprizei Neagu marca pentru scorul pauzei, 16-12, intr-o situatie de inferioritate numerica.

Asa am trait Midtjylland - CSM Bucuresti

Midtjylland a inceput mai bine partea secunda astfel ca in minutul 43 formatia daneza restabilea egalitatea (21-21).

Ultimele 12 minute ale meciului de la Ikast au fost dominate autoritar de CSM, care a profitat de o dubla superioritate numerica si a marcat de cinci ori la rand fara sa primeasca gol.

Astfel bucurestencele se distantau decisiv la 28-23. In cele din urma s-a incheiat 31-26, gazdele marcand ultimul gol dintr-o aruncare de la 7 metri.

Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare a meciului, cu 10 goluri.

De la gazde s-a remarcat Pedersen, cu 6 reusite.

CSM Bucuresti a jucat 10 din cele 30 de minute ale partii secunde in inferioritate numerica.

Saptamana viitoare, duminica 18 februarie, CSM Bucuresti primeste vizita celor de la Rostov Don in Polivalenta din Capitala.

Reactie

“A fost un meci foarte dificil in a doua repriza cand ne-au egalat. Grubisici a aparat foarte bine, am marcat sase goluri la rand si ne-am desprins. Meritam victoria, am jucat mult mai bine. Helle chiar ne-a avertizat la pauza ca ele joaca foarte bine in debutul reprizei ceea ce s-a si intamplat”, a declarat Cristina Neagu la Telekom Sport.

“Ne simtim bine, meciurile sunt foarte grele, dar jucam ca o echipa. Cred ca nu suntem in forma maxima si ne dorim cu totii sa fim in forma maxima in Final Four, insa e mult pana departe. Ne dorim sa obtinem cat mai multe puncte in aceasta grupa”, a adaugat cea mai buna handbalista a lumii.



CSM Bucuresti castiga in deplasare cu Midtjylland. Neagu, golgetera!