Handbal

CSM Bucuresti castiga in deplasare contra campioanei Norvegiei

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

La primul meci cu Dragan Djukic pe banca tehnica, CSM Bucuresti a obtinut victoria in deplasare cu Vipers Kristiansand, scor 29-27, in etapa a 3-a din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Gazdele au dominat inceputul meciului, dar minutele de final ale primei reprize au fost echilibrate, cu CSM Bucuresti reusind sa termine primul mitan la egalitate, 14-14.

Cu o Andreea Lekic in mare forma (9 goluri), secondata excelent de Cristina Neagu (7 reusite), CSM Bucuresti a inclinat balanta in partea secunda si in final s-a impus fara emotii, chiar daca a incheiat meciul in inferioritate numerica.

Lekic a luat o faza pe cont propriu la 28-27 cu mai putin de un minut inaintea finalului si a invins-o pe Katrin Lunde, una dintre cele mai experimentate portarite din handbalul feminin mondial.

Pe faza de atac a celor de la Vipers s-a remarcat si Jelena Grubisic intre buturile campioanei Romaniei si ultimul atac a fost unul de posesie.

CSM Bucuresti obtine astfel a doua victorie in actuala editie a Ligii Campionilor, dupa cea obtinuta pe teren propriu cu Ferencvaros Budapesta, scor 36-31.

Etapa precedenta CSM Bucuresti a pierdut in deplasare cu Bietigheim din Germania, scor 30-28, meci in urma caruia s-a luat decizia despartirii de antrenorul Magnus Johansson.

In etapa urmatoare CSM Bucuresti primeste vizita lui Vipers (4 noiembrie), apoi la o saptamana distanta “tigroaicele” au deplasare de foc in Ungaria cu Ferencvaros, grupa fiind incheiata acasa cu Bietigheim (18 noiembrie).



CSM Bucuresti castiga in deplasare contra campioanei Norvegiei