Handbal

CSM Bucuresti castiga greu la Roman. Ungureanu, accidentata!

Campioana CSM Bucuresti a obtinut, luni, victoria in meciul de campionat disputat in deplasare cu CSM Roman, scor 27-24 (14-14), intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii Nationale la handbal feminin.

Gazdele au dat o replica puternica in prima repriza cand au revenit de la 6-9 si au preluat conducerea inaintea pauzei. In cele din urma Mehmedovic a adus egalarea inaintea intrarii la cabine.

Romanul a condus in partea secunda chiar si cu trei goluri diferenta, 18-15 in minutul 37, moment in care CSM Bucuresti a pierdut-o pe Paula Ungureanu, accidentata la genunchiul drept la o aruncare a gazdelor.

Momentul de suferinta traversat de Ungureanu le-a motivat pe celelalte handbaliste antrenate de Aurelian Rosca si CSM Bucuresti a revenit puternic in meci egaland prin Martin la 20 in minutul 46.

CSM Roman a condus ultima oara la 21-20, dupa care au urmat patru goluri la rand din partea campioanelor Europei si acolo practic s-a rupt meciul.

Cu cinci minute inaintea finalului CSM Bucuresti avea cinci goluri avans, 27-22, pentru ca la final sa castige cu 27-24, dupa ce au redus in mod vizibil motoarele.

Marcatoare:

CSM Roman: Glibko (7 goluri), Toskovic (6)

CSM Bucuresti: Ayglon (7 goluri), Lobach (5), Martin (4), Gullden si Niombla (3)

Pentru CSM Bucuresti urmeaza, sambata, duelul extrem de important cu Krim Mercator de la Ljubljana in grupa a doua principala din Liga Campionilor.

Dupa remiza cu Larvik obtinuta in extremis in Polivalenta bucuresteana jucatoarele de la CSM nu-si mai permit niciun pas gresit si au nevoie sa castige tot ce pot castiga pentru calificarea in sferturile de finala.



CSM Bucuresti castiga greu la Roman. Ungureanu, accidentata!