Handbal

CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor

Sursă foto: twitter.com/ehfcl

Pentru al doilea an consecutiv CSM Bucuresti termina pe locul al treilea in Liga Campionilor, dupa ce a invins-o de aceasta data pe debutanta Rostov in finala mica, scor 31-30 (19-14).

Asa am trait CSM Bucuresti - Rostov. Meci pentru bronz in Liga Campionilor

Campioana Romaniei a dominat jocul aproape de la un capat la altul, cu exceptia unui interval din repriza secunda cand a incasat cinci goluri la rand si Rostov a revenit la 25-25!

Chiar si asa, CSM Bucuresti a gestionat favorabil finalul partidei si a trecut linia de sosire fara emotia unei egalari nedorite.

Cu 44 de secunde inaintea finalului antrenorul Per Johansson a luat ultimul timeout avut la dispozitie. Aruncarea a fost ratata si pe contraatac Rostov obtinea eliminarea la Curea si aruncarea de la 7 metri.

O aruncare transformata dar care n-a mai schimbat nimic in ecuatia echipei invingatoare.

CSM incepuse meciul lansat ca o revansa pentru semifinala pierduta cu Gyor si a condus, cu 9-4 si 12-5, cea mai mare diferenta inregistrandu-se in minutul 20 dupa o aruncare de la 7 metri transformata de Gullden (14-6).

Gullden, la ultimul meci pentru CSM Bucuresti, a facut un meci mare care a amintit de jucatoarea din urma cu doi ani.

De asemenea la remarcate o trecem si pe Jorgensen, decarul CSM-ului trecandu-si in cont sase goluri.

Pentru Niombla, Ayglon, Frafjord, Hagman, Gullden acesta a fost ultimul meci european in tricoul echipei bucurestene, toate urmand a parasit CSM la finalul sezonului.



CSM Bucuresti castiga finala mica a Final Four-ului Ligii Campionilor