Handbal

CSM Bucuresti castiga categoric derby-ul campionatului cu Braila

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Victorie la scor pentru CSM Bucuresti, miercuri seara, in derby-ul campionatului contra celor de la HC Dunarea Braila in etapa a 17-a a Ligii Nationale la handbal feminin.

Campioanele Europei au facut spectacol in Sala Rapid si s-au impus cu un categoric 33-21 (15-9), la capatul unui meci dominat din primul si pana in ultimul minut.

CSM Bucuresti si-a luat astfel revansa fata de infrangerea suferita in tur la Braila, scor 27-30, cand au pierdut primul si pana acum singurul meci in campionat.

Dupa un inceput in echilibru, CSM s-a desprins la trei goluri la jumatatea reprizei, scor 7-4, pentru ca diferenta sa fie majorata la sase goluri inaintea pauzei.

In partea secunda am asistat la un adevarat galop de sanatate din partea “tigroaicelor”, iar tabela a aratat o diferenta de 12 goluri la final intre prima si a doua clasata din Liga Nationala.

Cu sapte goluri marcate, suedeza Isabelle Gullden a fost cea mai buna marcatoare a meciului, urmata de Carmen Martin si Oana Manea, fiecare cu 5 goluri.

De la HC Dunarea Braila s-au remarcat Bianca Tiron si Aneta Udristoiu, fiecare cu 5 reusite.

CSM BucurestI are 42 de puncte din 15 meciuri in clasament si este urmata la mare distanta de HC Dunarea Braila, echipa cu 31 de puncte dina 14 meciuri.

Urmatorul meci pentru CSM Bucuresti este confruntarea cu Esbjerg din Liga Campionilor, meci programat duminica de la oar 18:00 in sala Dinamo.

Reactii

”A fost unul dintre meciurile bune ale echipei, în condițiile în care nu am putut miza pe câteva fete. Sunt probleme minore, rămase de la meciul cu Krim, dar toate fetele vor fi în teren la meciul cu Esbjerg. În meciul de duminică, victoria este obligatorie”, a declarat Aurelian Rosca, antrenorul principal de la CSM Bucuresti.

”Matematic se mai pot întâmpla multe până la final, nu suntem de pe acum campioane. Am intat în teren pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc, nu pentru a ne lua revanșa cu Brăila”, a spus la randul sau interul Aurelia Bradeanu.



CSM Bucuresti castiga categoric derby-ul campionatului cu Braila