Handbal

CSM Bucuresti are un nou antrenor. Este un sarb!

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Echipa CSM Bucuresti n-a stat prea mult timp fara antrenor dupa demiterea lui Magnus Johansson.

Locul lui Magnuss Johansson a fost preluat de antrenorul sârb Dragan Djukic, iar obiectivele echipei pentru acest sezon rămân neschimbate, anunta CSM Bucuresti pe site-ul oficial.

"Colaborarea cu CSM București este o provocare pentru mine. Vreau să le împărtățesc fetelor din experiența mea și să le redau plăcerea de a juca handbal. Nu mă tem de presiunea rezultatelor, eu sunt primul care pune presiune pe mine. Țelul fiecărui antrenor este să câștige fiecare joc, îmi doresc să realizez lucruri importante la club, dar acum nu este timpul vorbelor, ci al faptelor", a declarat Djukic.

Dragan Djukic are o vastă experiență în handbalul european. De-a lungul timpului, a antrenat echipe mari, printre care se numără Pick Szeged (Ungaria), HC Vardar (Macedonia), Maccabi Tel Aviv (Israel), dar și naționale precum Muntenegru, Israel, Marea Britanie, Elvetia, Macedonia sau Iordania.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani este la a doua aventură în România, după ce, în sezonul 2017-2018, a pregătit echipa HC Odorhei, care s-a desființat la începutul acestui an.

Având licența de Master Coach din 2014, Djukic a absolvit și un master pe linie academică la nivel de EHF și face parte din prima generaţie de antrenori (13 la număr) care se bucură de un astfel de titlu – ”Master Academic”.CSM Bucuresti are un nou antrenor. Este un sarb!