Handbal

CSM Bucuresti a scapat de spectrul unei posibile desfiintari in viitorul apropiat

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

Odata cu instalarea unui nou edil la Primaria Municipiului Bucuresti au existat numeroase semnale cu privire la posibila inchidere a activitatii de la CSM Bucuresti, clubul sustinut de Municipalitatea Capitalei din bani publici.

Nicusor Dan, actualul primar general, si-a inceput mandatul cu un discurs prin care sustinea necesitatea ca cei de la CSM Bucuresti sa-si gaseasca un sponsor privat care sa preia o mare parte din cheltuielile de la bugetul institutiei pe care o reprezinta.

In timp, retorica lui primarului general s-a nuantat, iar in prezent exista semnale tot mai puternice ca activitatea de la CSM Bucuresti va continua cel putin in aceiasi termeni ca si pana acum.

"M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut in jurul clubului. Am avut intalniri de lucru cu actualul primar si i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club si ca este nevoie de suport si sustinere.

"Ma bucur ca primarul a inteles mesajul nostru, este alaturi de noi si isi doreste performanta la echipa. Este nevoie de finantare constanta, liniara, stabilitate si continuitate", a declarat fosta mare atleta Gabriela Szabo, actualul director general al CSM Bucuresti, anunta AGERPRES.

Pentru CSM Bucuresti urmeaza cele mai importante doua saptamani din acest sezon.

Vicecampioana Romaniei va intalni formatia rusa CSKA Moscova in sferturiile de finala ale Champions League.

Mansa tur e programata sambata, 3 aprilie, in Polivalenta bucuresteana, iar returul o saptamana mai tarziu in capitala Rusiei.

Miza este calificarea in Final4.

"Ne dorim sa fim cei mai buni din Europa, sa fim mereu in Final Four, sa fim cei mai buni din Romania si sa fim un exemplu pentru cluburile din Romania", mai spune Szabo.



CSM Bucuresti a scapat de spectrul unei posibile desfiintari in viitorul apropiat