Handbal

Cristina Neagu vrea Liga Campionilor la despartirea de Buducnost

Transferata din sezonul urmator de CSM Bucuresti, interul stanga Cristina Neagu, cea mai valoroasa handbalista din lume in 2016, a declarat ca-si doreste Liga Campionilor la despartirea de Buducnost Podgorica.

“As vrea sa castig inca o data Liga Campionilor cu Buducnost inainte de a ne desparti. A fost fantastic sa cuceresc trofeul cu aceasta echipa in urma cu doi ani si m-am bucurat de cei patru ani petrecuti aici. Est greu sa spun la revedere, dar urmeaza sa implinesc 29 de ani si timpul nu mai are rabdare cu mine daca vreau sa castig ceva in orasul meu natal”, a spus Neagu pentru site-ul Stregspiller.com

“Cei de la CSM mi-au spus de mai multe ori in ultimii ani ca de ce nu vin sa joc pentru ei, dar nu am simtit atunci ca este timpul potrivit. Stiu ca au castigat deja Liga Campionilor sezonul trecut, dar anul urmator cred ca vom avea o echipa foarte puternica, poate cea mai puternica din lume”, a adaugat Neagu.

Pe langa venirea sa la CSM, clubul bucurestean le va mai avea in componenta pe Isabelle Gullden, handbalista care si-a prelungit recent contractul, dar si pe internationalele norvegiene Amanda Kurtovic si Marit Malm Frafjiord.

Regretul lui Neagu

"Regret ca nu am castigat inca nimic cu nationala Romaniei. Am adunat pana acum medalii, dar nu si titluri. Sper sa experimentez si aceasta traire pentru ca si in acest caz timpul nu mai are rabdare si nu devin mai tanara", a mai spus Neagu.

Cristina Neagu are un are un bronz european in 2010 si un bronz mondial in 2015 cu nationala Romaniei.

CSM Bucuresti si Buducnost sunt calificate in semifinalele Ligii Campionilor si se pot intalni doar in finala.



Cristina Neagu vrea Liga Campionilor la despartirea de Buducnost