Handbal

Cristina Neagu, optimista dupa primul meci al Romaniei la Campionatul European

Echipa Romaniei a pierdut la un gol diferenta in fata campioanei mondiale Olanda, rezultat care o face pe Cristina Neague sa fie optimista in perspectiva duelurilor cu Franta si Macedonia de Nord.

“Cred ca am fost foarte aproape si vreau sa-mi felicit colegele, pentru ca noi avem o echipa foarte tanara, cu putina experienta. Am luptat nebuneste si cred ca, pe final, puteam lua puncte. Sa fiu sincera, cred ca a fost vorba si de putin noroc, pentru ca noi am ratat, ele au marcat si asta a fost povestea. A fost avantaj de un gol pentru ele, dar putea cu usurinta, sa fie un gol avantaj pentru noi sau sa fie remiza.

“Pentru mine, a fost putin ciudat si modul de arbitraj, n-am inteles mare lucru, asa ca am incercat sa ne adaptam, dar cred ca, la final, am facut o treaba buna. Sincer, sunt mandra de ceea ce am facut, n-am luat puncte, dar e primul meci si, daca jucam la fel, avem sanse sa avansam in faza eliminatorie si sa facem lucruri bune si acolo. Sunt foarte mandra sa avem atatia fani in sala, ne-am simtit ca acasa”, a declarat Neagu dupa meci.

Lidera echipei Romaniei a marcat trei goluri din 11 aruncari in 28-29 cu Olanda.

Romania va intalni Franta, luni seara, de la 21:30, in a doua partida din Grupa C.

Apoi, in 9 noiembrie, vom intalni Macedonia de Nord.

Primele trei echipe se califica in faza principala a grupelor la Campionatul European.



Cristina Neagu, optimista dupa primul meci al Romaniei la Campionatul European