Handbal

Cristina Neagu despre turneul preolimpic de la Podgorica: “Avem sansa noastra”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/

Nationala feminina de handbal a Romaniei se afla in fata celor doua examene de care atarna soarta calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Romania va intalni Norvegia si Muntenegru in turneul preolimpic gazduit de Podgorica.

Primele doua clasate obtin biletele pentru Jocurile Olimpice, acolo unde Cristina Neagu simte ca ar fi ultima ei prezenta din cariera.

“Avem sansa noastra, totul pleaca de la zero. Exista o sansa de calificare si eu cred in ea. La fel si fetele.

“Norvegia este o echipa pe care am mai invins-o in ultimii ani, iar Muntenegru nu consider ca este peste Romania, dar are ceva special, o nebunie pe care am simtit-o si eu cand am jucat acolo”, a declarat Cristina Neagu la sosirea in capitala statului Muntenegru.

Despre o eventuala prezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Cristina Neagu crede ca ar fi ultima din cariera pentru ea.

“Imi doresc foarte mult sa ajung la inca o editie a Jocurilor Olimpice, pentru ca simt ca ar fi ultima la care as participa. Ma motiveaza in continuare sa obtin o medalie cu Romania”, spune cea mai valoroasa handbalista a lumii.

Muntenegru si Norvegia deschid balul, vineri seara, urmand ca Romania sa intalneasca Norvegia sambata de la ora 20:30, pentru ca duminica sa jucam cu Muntenegru de la ora 17:00.



Cristina Neagu despre turneul preolimpic de la Podgorica: “Avem sansa noastra”