Handbal

Cristina Neagu critica decizia inghetarii sezonului in handbalul romanesc

Sursă foto: https://www.facebook.com/cristinaneaguofficial/

Jucatoarea Cristina Neagu nu vede cu ochi buni decizia Federatiei Romane de Handbal de a incheia prematur sezonul actual din cauza pandemiei de coronavirus, fara a acorda titlul de campioaan in Liga Nationala.

“Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine, din cauza problemelor la genunchi. Am început totuşi să joc şi într-un timp foarte scurt am reuşit să revin la forma dinaintea accidentării şi am jucat la cel mai înalt nivel.

”Apoi, sportul a fost şi el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini şi n-am ştiut dacă vom reuşi să terminăm acest sezon pe terenul de handbal. Astăzi, Federaţia Română de Handbal a decis să îngheţe campionatul cu clasamentul actual.

Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o.

Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi!”, a scris Cristina Neagu pe contul ei de Facebook.Cristina Neagu critica decizia inghetarii sezonului in handbalul romanesc