Handbal

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti

Jucatoarea Cristina Neagu a anuntat, luni, ca a semnat cu CSM Bucuresti si ca va juca din sezonul viitor pentru actuala detinatoare a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Potrivit unui comunicat al Primariei Generale a Municipiului Bucuresti, Neagu a semnat un contract valabil pe doi ani cu CSM Bucuresti.

“Transferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti face parte din strategia clubului de a dezvolta sportul de performanţă, prin sportivi români de cea mai înalta valoare profesională şi umană”, mai precizeaza comunicatul PMB.

Reactie

"Sunt bucuroasa ca ma intorc acasa. Este pentru prima data cand am sansa sa joc la cel mai inalt nivel in orasul meu natal", a spus Neagu.

"Unul dintre visele mele este sa castig Liga Campionilor cu o echipa romanesca si cred cu tarie ca am aceasta sansa cu CSM Bucuresti", a adaugat cea mai valoroasa jucatoare a lumii in 2014 si 2015.

Transferul Cristinei Neagu la CSM Bucuresti a fost confirmat si Alin Petrache, presedintele CSM Bucuresti.

"Era frustrant să vezi o astfel de jucătoare evoluând pentru o echipă din afara României. Trebuie să ne apreciem mai mult valorile şi să le propunem tinerilor sportivi modele. Una dintre misiunile viitoare ale CSM Bucuresti va fi readucerea în ţară a cât mai multor valori autohtone", a declarat Alin Petrache.

In varsta de 28 ani, Neagu evolueaza in prezent la Buducnost Podgorica, iar in Romania a mai jucat pentru Rulmentul Brasov si Oltchim Rm.Valcea.

Neagu va fi prezentata oficial la CSM Bucuresti intr-o conferinta la inceputul lunii martie.



Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti