Handbal

Cristina Neagu a rabufnit dupa meciul cu Japonia: ”E ultima mea sansa!”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FederatiadeHandbal/

Romania a terminat Campionatul Mondial din Japonia cu trei infrangeri la rand in grupele principale si o clasare pe locul 12.

Cristina Neagu n-a jucat niciun minut in partida cu Japonia, pierduta de Romania la 17 goluri diferenta, dar la final a spus lucrurilor pe nume.

“E destul de greu de vorbit dupa o astfel de infrangere, de grupa principala in care am fost foarte fericite ca am ajuns, insa am facut meciuri foarte slabe aici. Daca impotriva Rusiei am jucat foarte bine timp de 40 de minute, cu Suedia am jucat mai prost, iar astazi dupa o asemenea infrangere sincer nu-mi gasesc cuvintele.

“Eu cred ca nu asta e fata adevarata a Romaniei, insa intr-un astfel de turneu daca nu reusesti sa iesi din acea stare proasta, infrangere dupa infrangere nu te poate aduce decat foarte jos si sa performezi la un nivel foarte slab.

“Peste trei luni jucam turneul preolimpic, pe care il vom aborda probabil cu acelasi nucleu de jucatoare si toata lumea trebuie sa inteleaga ca trebuie sa se antreneze mai bine la echipele de club. La echipa nationala nu se pot face foarte multe lucruri. La nationala e cu totul alt nivel, este mult mai ridicat decat ce se intampla in Liga Nationala. Nu se poate compara cu un turneu final al echipei nationale. Este nevoie de mult mai mult ca sa joci la echipa nationala si nu doar sa ajungi aici, sa faci meciuri bune si sa te lupti pentru medalii. Imi doresc sa mergem la Tokyo, pentru mine ar fi ultima sansa de a juca la Olimpiada.

“Cu siguranta ca toata lumea e vinovata incepand cu staff-ul si terminand cu noi jucatoarele. Lucrurile n-au fost asa cum trebuie nici din partea staff-ului, dar nu pot eu sa comentez daca trebuie schimbat sau nu. Decid altii care au mai multa putere decat mine si functie mai inalta”, a declarat Cristina Neagu la Gsp.ro

Lidera echipei Romaniei s-a declarat multumita de evolutia ei la Mondial, turneu final la care a ajuns dupa ce sustinuse doar zece antrenamente si avusese o perioada de 11 luni in care n-a jucat handbal.



Cristina Neagu a rabufnit dupa meciul cu Japonia: ”E ultima mea sansa!”