Handbal

Cinci jucatoare si-au prelungit contractele cu CSM Bucuresti

Sursă foto: facebook.com/CSMBOfficial

Campioana Romaniei anunta pe canalele oficiale prelungirea contractelor a cinci dintre jucatoarele aflate in lotul actual. Isabelle Gullden nu se afla printre acestea.

Oana Manea, Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, Majda Mehmedovic și Iulia Curea vor continua alături de gruparea bucureșteană.

Ungureanu si Grubisic au semnat prelungiri pe cate doi ani, in timp ce Curea, Manea si Mehmedovic au semnat pe un an.

”Mă simt foarte bine la CSM București, este clubul unde mi-am îndeplinit un vis mai vechi, câștigarea Ligii Campionilor”, a spus Oana Manea.

“Sunt aici de trei ani, sunt foarte mulțumită, sunt fericită cu handbalul pe care îl jucăm, tot timpul am avut o echipă excelentă. Este o atmosferă plăcută, fetele sunt de treabă și eu sunt foarte fericită aici”, a adaugat si Grubisic.

La randul sau, Ungureanu se arata bucuroasa de prelungirea contractului cu CSM: “Sunt fericită că voi continua la CSM Bucuresti. Acum gândurile mele se îndreaptă către câștigarea celui mai râvnit trofeu, Champions League, trofeu la care am visat de când am început handbalul. Mă bucur să fac parte din acest colectiv valoros și să simt susținerea necondiționată a publicului minunat, care umple Polivalenta până la refuz”.



Cinci jucatoare si-au prelungit contractele cu CSM Bucuresti