Handbal

Campioana olimpica a semnat cu CSM Bucuresti

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSMBOfficial/

Jucatoarea Laura Flippes este noua componenta a echipei CSM Bucuresti, vicecampioana Romaniei la handbal feminin.

“Încă o veste bună vine către fanii CSM Bucureşti! Cu toate că ne-am dorit ca această mutare să se realizeze încă din această iarnă, din păcate acest lucru nu a fost posibil, suntem încântaţi să vă anunţăm că din stagiunea următoare, pe postul de inter-dreapta, ni se alătură Laura Flippes!”, se arata intr-un comunicat al celor de la CSM Bucureşti.

Cu peste 150 de goluri pentru nationala Frantei, Flippes isi va incepe aventura la CSM Bucuresti din sezonul urmator.

"Sunt extrem de fericită să mă alătur echipei CSM Bucureşti pentru următoarele două sezoane! Am câteva amintiri de când am jucat împotriva lor şi de abia aştept să joc acum cu ele! Va fi şi prima mea experienţă în afara Franţei şi sunt nerăbdătore să descopăr Bucureştiul! Vreau să câştig tot, cred că echipa este una ambiţioasă şi sper să ajut clubul să îşi atingă toate obiectivele! Un lucru este sigur, voi da totul pe teren! Hai, CSM Bucureşti!”, a declarat jucatoarea franceza in varsta de 28 de ani.

Flippens, campioana olimpica la Tokyo in 2021, este a doua jucatoare anuntata de CSM Bucuresti in aceasta perioada de pauza competitionala, dupa Jennifer Gutierrez.



Campioana olimpica a semnat cu CSM Bucuresti