Handbal

Betano TV transmite pe internet meciurile Romaniei de la europeanul de handbal

Echipa nationala de handbal a Romaniei ia startul luni la Campionatul European de Handbal feminin. Casa de pariuri online Betano.com a pregatit un pachet complet pentru acest eveniment important la care participa tricolorele.

Toate meciurile Romaniei se pot urmari pe internet, legal, pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano.com. De altfel, toate cele 47 de partide de la Euro 2016 se pot viziona pe Betano TV, serviciul fiind disponibil membrilor. Pentru a-ti face un cont intra aici.

Romania, debut de foc cu Norvegia

Echipa nationala va juca primul meci de la Euro 2016 contra Norvegiei. Meciul se poate viziona in aceasta pagina, incepand cu ora 21:45.

Din ultimele cinci meciuri jucate contra nordicelor, tricolorele au castigat doar unul singur.

Doua dintre aceste meciuri, inclusiv ultimul (cel de la Rio, pierdut cu 27-28) au consemnat un numar de peste 52 de goluri marcate. Betano.com ofera o cota de 2,00 pentru ca diseara sa se inscrie din nou peste 51,5 goluri. Toate cotele partidei la pariuri sportive, de dinainte de meci dar si cele care vor fi disponibile pentru pariuri live, sunt aici.

Pariuri speciale pe Romania

Romania are a treia sansa de a castiga Grupa D, cea pe care o imparte cu Norvegia, Rusia si Croatia, cu cota de 10,00.

De asemenea, Betano.com ofera un pariu tip „match-up” pentru Romania contra Muntenegrului. Foloseste acest tip de pariu antepost si mizeaza daca echipa noastra se va clasa mai sus decat cea din Muntenegru, la finalul turneului.

Pariurile speciale pentru Euro 2016 de Handbal se pot gasi aici.

Programul Romaniei la Euro 2016

Romania se afla in Grupa D de la Euro 2016 si se poate califica in faza eliminatorie, daca se va clasa printre primele trei echipe din grupa.

Echipa noastra are urmatorul program:

5 decembrie, ora 21:45  Norvegia-Romania
7 decembrie, ora 19:30  Romania-Rusia
9 decembrie, ora 19:30  Romania-Croatia



Betano TV transmite pe internet meciurile Romaniei de la europeanul de handbal