Handbal

Autocarul echipei Oltchim Ramnicu Valcea, vandalizat la Zalau

Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost inscriptionat cu mesaje pro-HC Zalau, marti noaptea, în fata hotelului unde e cazat lotul campioanei României, înaintea partidei directe dintre cele doua formatii.

"Pe Dealul Mesesului, când coboram spre Zalau, am vazut primele inscriptii, «ANTI VÂLCEA, ANTI OLTCHIM». Am zis sa nu ne îngrijoram, ca astea sunt de ani de zile. Dar, noaptea, autocarul a fost vandalizat, adica vopsit pe toata partea dreapta cu vopsea rosie, cu HCZ, adica HC Zalau. Am anuntat Jandarmeria, vom suna si la Politie, nu vrem sa facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. Din ce a spus soferul, ar costa cam 30.000 de lei. Asta ne mai lipsea acum" , a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Oficialul vâlcean este convins ca antrenorul de la HC Zalau, Gheorghe Tadici, nu are nimic de-a face cu incidentele. "A fost foarte amabil cu noi, ne-a primit bine, am avut pozitie de antrenament, apa la sala etc. Aseara am stat împreuna, am vorbit, nu cred ca are ceva de-a face cu asta. Or fi 2-3 fani care s-au gândit ei ca e bine ce fac, dar nu e. Am încercat sa vorbesc cu antrenorul Tadici, dar avea telefonul închis", a mentionat Berbecaru.

Meciul dintre HC Zalau si Oltchim Râmnicu Vâlcea este programat astazi, de la ora 18.00, fiind restanta din prima etapa a Ligii Nationale.



Autocarul echipei Oltchim Ramnicu Valcea, vandalizat la Zalau