Handbal

Aurelian Rosca dupa egalul cu Larvik: "Un punct castigat, altul pierdut"

CSM Bucuresti s-a luptat din greu pentru a salva remiza in meciul cu Larvik, iar antrenorul Aurelian Rosca a spus ca, dupa aspectul jocului, poate fi declarat multumit cu punctul obtinut. Se putea mai bine dupa avantajul din prima repriza, dar in acelasi timp se putea si mai rau.

"Ne-am dorit foarte mult sa castigam, poate si din aceasta cauza nervozitatea jucatoarelor noastre si-a spus cuvantul. Nu am gestionat avantajul luat la inceput si le-a invitat in meci. Acel gol din finalul primei reprize le-a dat aripi. In a doua repriza am avut dificultati sa remontam, insa jucatoarele au crezut pana la final. La un moment dat cele trei goluri pareau greu de recuperat. De acum fiecare punct este important in economia acestei grupe. Am incredere ca echipa noastra va face meciuri foarte bune. Nu stiu daca astazi am facut un pas gresit sau am castigat un punct. Daca ne uitam la prima repriza este un pas gresit, dar per ansamblu suntem multumiti si increzatori", a spus Rosca la conferinta de presa, relateaza reporterul Onlinesport prezent la Sala Polivalenta.

Tehnicianul campioanei Europei nu a dorit sa comenteze arbitrajul in unele momente discutabil al celor doi francezi.

"Avem alte lucruri la care sa ne gandim. Felicit fetele pentru intreaga daruire de astazi. In urmatoarele jocuri avem incredere ca vom putea mai mult. Trebuie sa fim mult mai determinati si sa avem incredere", a mai spus Rosca.

Calcule pentru sferturi

"Din acest moment conteaza si jocul rezultatelor. In orice meci poate fi posibil orice rezultat", a concluzionat Aurelian Rosca.

CSM Bucuresti are in acest moment trei puncte in grupa principala secunda a Ligii Campionilor.

Linnea Torstensson

Inaintea meciului am dorit doua puncte, iar acest rezultat este dezamagitor. Trebuie sa gestionam acest egal si in final avem multe lucruri de imbunatatit in perspectiva meciului urmator.



Aurelian Rosca dupa egalul cu Larvik: "Un punct castigat, altul pierdut"