Handbal

Aihan Omer din nou la carma nationalei masculine de handbal

Revenit dupa suspendarea dictata de EHF, antrenorul Aihan Omer a preluat din nou nationala masculina de handbal a Romaniei alaturi de care va debuta in preliminariile Campionatului European din 2018.

Cu Omer pe banca tehnica tricolorii au participat la Campionatul Mondial din 2009, turneu final in urma caruia echipa Romaniei, de patru ori castigatoare a titlului suprem, ajunsese pe locul 14 in lume.

Intre timp, din cauza rezultatelor tot mai slabe, chiar dezastruoase pe alocuri, nationala masculina a alunecat pe un dezamagitor loc 52 intre natiunile handbalului mondial.

De aceea, Romania a ajuns undeva in lumea a treia a handbalului si trebuie sa joace nu doar calificari, ci chiar precalificari asa cum este cazul acum pentru a ajunge la EURO 2018.

Astfel s-a ajuns in situatia ca Romania sa joace impotriva Kosovo, pe 29 octombrie, stat care nici macar nu este recunosct oficial de tara noastra si de multe alte natiuni din lume.

Pe langa Kosovo, alaturi de Romania mai participa la acest triunghiular si echipa Italiei, o echipa fara niciun fel de nume in handbal.



Aihan Omer din nou la carma nationalei masculine de handbal