GoPro
 

Primele imagini filmate cu GoPro Session

GoPro a publicat primele imagini cu noul model, Session, la lucru. Iata-le mai jos. Un articol cu detalii despre camera proaspat lansata sunt aici, intr-un articol scris de noi zilele trecute.

Calitatea imaginilor este foarte buna, in stilul GoPro, chiar daca Session filmeaza 1080P sau 2K maxim. Insa, Session se distinge prin rapiditatea de folosire si dimensiunile foarte mici care o fac practic insesizabila in timpul filmarilor, disparand senzatia de greutate pe casca, piept etc. Session este la jumatate, ca marime, fata de Hero 4.

In plus, un alt amanunt interesant despre care nu am scris in articolul initial este ca noul GoPro Session se poate prinde in orice pozitie (lateral, cu fata in sus sau in jos), iar filmarea iese drepata fara a se mai schimba setarile. Pana la acest model, camerele GoPro aveau nevoie de o setare speciala din meniu atunci cand se realiza o filmare cu fata in jos si nu suportau filmarile cu camera asezata la 90 de grade. 

Session se gaseste la noi in tara la GoPro Romania.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Primele imagini filmate cu GoPro Session