GoPro

GoPro lanseaza un model revolutionar

GoPro, compania care produce camerele de actiune cele mai bune din lume, a lansat marti doua noi modele. Unul dintre ele, numit Session, are un design complet nou, este mult mai compact si usor de folosit.

GoPro Session, pariul pentru viitor

GoPro a lansat modelul Session. Acesta este complet diferit fata de modelele anterioare, ca design si prinderi. Camera are forma cubica si o dimensiune redusa in comparatie cu Hero 4.

Session vine cu baterie incorporata, la fel ca telefoanele Apple, si nu se poate schimba. Camera se controleaza mult mai usor, printr-un buton plasat in partea de sus. Pentru a schimba setarile trebuie folosite telecomanda sau aplicatia pentru smartphone.

GoPro Session nu mai are nevoie de o invelitoare suplimentara pentru a filma sub apa, deoarece este deja rezistenta la apa din fabrica. In plus, cutia camerei este cauciucata, ceea ce ii ofera o senzatie de mare durabilitate si calitate.

Cei care au testat-o deja spun ca Session este foarte potrivita pentru sporturile extreme si filmarile la care camera trebuie pusa pe casca, deoarece spre deosebire de modelele anterioare care opuneau rezistenta la aer si dadeau senzatia ca trag capul in spate, acesta nici nu se simte pe cap, din cauza formei si a dimensiunilor foarte reduse.

Session este modelul pe care GoPro pariaza pentru activitatile la care nu ai nevoie sa incadrezi imaginea mereu si nici sa schimbi setarile des, fiind asadar foarte potrivita pentru sesiuni de filmare la care ai nevoie doar sa o pornesti si sa o opresti rapid de la buton, cum ar fi reprize de mers bicicleta, schiurile, snowboard, waterboard etc.

De aceea, si prinderile sunt diferite fata de modelele anterioare, fiind mult mai compacte.

Specificatii tehnicie GoPro Session: 
Video:1440p30/ 1080p60/ 960p60/ 720p100fps
Foto: 8MP / 10 fps 
Wi-Fi si Bluetooth incorporat
Auto Low Light
Submersibila la 10m

Detalii complete despre modelul Session gasiti aici, pe siteul GoPro Romania, acolo unde puteti deja comanda camera. 

GoPro HERO+ LCD 

Pentru cei care au nevoie de filmari de actiune la care sa poata schimba setarile din camera si sa vada de asemenea si ce s-a fimat sau incadrarea pentru filmare, GoPro a lansat concomitent cu Session un alt model, numit HERO+ LCD.

Acesta continua designul si functionalitatile traditionale ale seriei HERO, cu forma obsnuita. Camera vine cu LCD incorporat. 

Prinderile de la modelele Hero 3 si 4 se pot folosi si pentru acest model.

Specificatii tehnice: 
Video: 1080p60/ 720p60 fps
Foto: 8MP / 5 fps 
Wi-Fi si Bluetooth incorporat
Auto Low Light
Submersibila la 40m
 
Apasati aici pentru detalii complete despre GoPro HERO+ LCD, tot pe siteul GoPro Romania. 


GoPro lanseaza un model revolutionar