Golf

Tiger Woods va fi externat din spital: “Sa fim recunoscatori ca e in viata”

Sursă foto: twitter.com/

Legenda golfului mondial Tiger Woods se recupereaza dupa accidentul de circulatie in care a fost implicat la periferia orasului Los Angeles pe 23 februarie.

Tiger Woods a scapat cu viata si trebuie sa fie recunoscator pentru asta, a declarat jucatorul Rory McIlroy pentru The Sun.

Nord-irlandezul a mai dezvaluit ca a vorbit cu Tiger Woods la telefon si ca acesta va fi externat in perioada urmatoare pentru a-si continua recuperarea la domiciliu.

“Speram sa il vedem in curand aici in circuit. Am vorbit putin cu el. Se descurca mai bine si speram ca saptamana viitoare sa ajunga acasa si sa inceapa recuperarea. Ar fi minunat sa-si vada din nou familia.

“Are niste rani destul de grave, dar va fi bine. In acest moment toata lumea ar trebui sa fie recunoscatoare doar ca este aici, in viata, ca copiii lui nu si-au pierdut tatal. Este cel mai important lucru”, a declarat McIlroy.

In ceea ce priveste accidentul de circulatie in care a fost implicat Tiger Woods, acesta le-a spus anchetatorilor ca nu-si aminteste nici macar sa fi fost la volan.



Tiger Woods va fi externat din spital: “Sa fim recunoscatori ca e in viata”