Golf

Tiger Woods s-a chinuit la revenirea intr-o competitie oficiala dupa 18 luni

Sursă foto: twitter.com

Marele Tiger Woods si-a facut revenirea in PGA Tour, joi, cu ocazia primei runde a turneului de golf Farmers Insurance din San Diego.

Un loc special pentru campionul american care in urma cu 9 ani castiga pe traseul Torrey Pines ultimul sau turneu major, US Open.

In varsta de 41 de ani, Woods a disputat un singur turneu in ultimele 15 luni din cauza unei accidentari la spate, iar la revenire a incheiat runda la 4 peste par cu un total de 76 de lovituri.

Aceasta in conditiile in care liderul rundei a fost englezul Justin Rose, cu 7 sub par si un parcurs impresionant de 65 de lovituri.

Woods a inceput cu doua birdies (n.r. - lovitura sub parul stabilit), dupa care trecut de par la urmatoarele patru cupe, unde a inregistrat nu mai putin de trei bogeys (n.r. - una peste par) si un dublu bogey (n.r. - doua peste par) la a 15-a. Un birdie la cupa a 18-a a mai indulcit din parcursul slab facut de Tiger, jucator care are nevoie de o evolutie solida in runda de vineri pentru a trece cut-ul, adica pentru a continua intrecerea sambata si duminica.

Woods a jucat ultima data golf in luna decembrie la Hero World Challenge, un turneu invitational unde s-a clasat pe locul 15 dintr-un total de 17 competitori.

Tiger Woods are 14 turnee majore in palmares si nu mai putin de 79 de concursuri castigate per total.Tiger Woods s-a chinuit la revenirea intr-o competitie oficiala dupa 18 luni