Golf

Tiger Woods rateaza prezenta la Masters

Liderul mondial in golf Tiger Woods nu va participa la editia din acest an a turneului Masters de la Augusta, statul american Georgia.

Accidentat la spate, Woods a suferit o interventie chirurgicala la unul dintre nervi si astfel rateaza sansa de a concura pentru o noua jacheta verde.

“Este frustrant, dar este ceva ce mi-au recomandat medicii pentru a-mi asigura sanatatea pe termen lung. De asemenea, voi absenta de la mai multe turnee viitoare pentru a ma concentra asupra procesului de recuperare”, a declarat Woods.

Tiger Woods va absenta pentru prima data in ultimii 19 ani de pe tabloul Mastersului de la Augusta, unul dintre cele patru mari turnee din golful profesionist.

Woods a obtinut in cariera nu mai putin de patru jachete verzi, in 1997, 2001, 2002 si 2005.

In varsta de 38 ani, Tiger Woods a castigat in cariera nu mai putin de 79 de titluri, fiind la doar trei victorii distanta de egalarea recordului detinut in prezent de Sam Snead. De asemenea, Woods urmareste doborarea recordului de 18 titluri majore pe care il detine Jack Nicklaus.

Woods nu are in acest an decat un loc 25 la World Golf Championships si o clasare pe locul 41 la Omega Dubai Desert Classic.



Tiger Woods rateaza prezenta la Masters