Golf

Tiger Woods prinde la limită un loc în rundele finale la Masters

Sursă foto: https://twitter.com/TheMasters

De cinci ori câștigător la Masters, ultima oară în 2019, legendarul Tiger Woods a prins cu mari emoții un loc deasupra liniei de cut, sâmbătă, după ultima cupă jucată la Masters în runda secundă.

Organizatorii primului turneu de Mare Șlem din golful profesionist au oprit competiția, vineri, din cauza furtunii. O decizie extrem de inspirată, ținând cont că trei copaci s-au prabușit chiar pe terenul de la cupa a 17-a în traseul Augusta National din Carolina de Nord.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, după cum au anunțat organizatorii într-un comunicat de presă.

Tiger Woods s-a numărat printre jucătorii care au fost nevoiți să revină sâmbătă pe traseu înca de la prima oră a dimineții pentru completarea rundei a doua.

După o primă rundă încheiată la 74 de lovituri (2 peste par), Woods a acoperit traseul de 18 cupe în runda secundă cu 73 de lovituri, astfel că la jumătatea turneului multiplul câștigător de turnee majore se află la 5 peste par, cu nu mai puțin de 17 lovituri în urma liderului Brooks Koepka.

Koepka, unul dintre ”rebelii” care au întors spatele circuitului PGA pentru a juca în LIV, circuit inventat cu banii guvernului saudit, se află la 12 sub par după primele două runde încheiat la 65 și 67.

Americanul este urmat la două lovituri în spate de spaniolul Jon Rahm, jucător care după un 65 în prima zi a încheiat runda secundă la 69.

Printre cei care nu au reușit să treacă linia de cut după runda secundă îi regăsim pe nord-irlandezul Rory McIlroy, Justin Thomas, Bryson De Chambeau, Francesco Molinari sau Sergio Garcia.



Tiger Woods prinde la limită un loc în rundele finale la Masters