Golf

Tiger Woods continua cu sansa la Genesis Invitational dupa o runda secunda modesta | Un gest controversat i-a atras critici dure

Sursă foto: https://twitter.com/sportbible

Fostul lider mondial Tiger Woods s-a chinuit in runda a doua la turneul Genesis Invitational de la Riviera Country Club, California, si a prins in extremis un loc pentru ultimele doua runde.

Fostul lider mondial Tiger Woods s-a chinuit in runda a doua la turneul Genesis Invitational de la Riviera Country Club, California, si a prins in extremis un loc pentru ultimele doua runde.

Tiger Woods incheiase prima runda de joi la -1, cu trei birdies la rand, ceea ce i-a determinat pe fanii jucatorului american sa-si puna mari sperante intr-o revenire fulgeratoare a Tigrului la primul turneu oficial dupa sapte luni de absenta.

Jocul lui Tiger a fost insa unul modest in runda de vineri, una incheiata la 74 (3 peste par), astfel ca pe scorecardul jucatorului cu 15 titluri majore in palmares a aparut +1 la jumatatea turneului.

Woods a inceput la back nine cu doua bogeys, echilibrate apoi cu doua birdies, insa parcursul de la front nine a fost slab, cu trei bogeys la ultimele patru cupe jucate.

Lider solitar la jumatatea turneului dotat cu premii in valoare de 20 de milioane de dolari este americanul Max Homa (-10), urmat la o lovitura de trei jucatori: Keith Mitchell, Jon Rahm si Lee Hodges.

Tiger, pus la zid dupa un gest care s-a vrut o gluma

Dupa prima zi a turneului pe care chiar el il organizeaza in apropiere de Los Angeles, Tiger Woods a tinut prima pagina in media sportiva, dar nu pentru jocul sau ci pentru un gest care s-a vrut o gluma.

Aflat in acelasi flint cu Justin Thomas si Rory McIlroy, Tiger a fost surprins la un moment dat cum i-a pasat in palma lui Thomas un tampon.

Un gest pentru care Woods a fost aspru criticat, ceea ce arata ca cel putin peste ocean acesta nu se bucura de o presa prea favorabila dupa derapajele din trecutul sau.

Tiger Woods si-a cerut scuze si a explicat ca s-a vrut o gluma pentru toata lumea, tamponul sugerand ca Justin Thomas are nevoie de ceva sa opreasca sangerarea pentru jocul slab din acea zi.

Reactiile n-au intarziat sa apara pe retelele de socializare si una dintre acestea i-a apartinut fostului mare atlet american Michael Johnson.

"Scuzele care incep cu daca am deranjat pe cineva nu sunt scuze. Dar asta e Tiger. Niciodata nu a fost un lider adevarat. Arata in continuare ca n-a invatat nimic din greselile comise in viata. Media se concentreaza in cazul lui pe o recuperare miraculoasa, dar niciodata nu intreaba de ce are nevoie de recuperare", a scris fostul atlet pe Twitter.Tiger Woods continua cu sansa la Genesis Invitational dupa o runda secunda modesta | Un gest controversat i-a atras critici dure