Golf

Tiger Woods are din nou probleme de sanatate

Sursă foto: https://twitter.com/DebertCook/

Fanii jucatorului american Tiger Woods vor trebui sa mai astepte pana cand il vor vedea din nou pe acesta evoluand in circuitul PGA.

Tiger Woods a fost supus unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unui frgament de disc care apasa pe nervul sciatic.

In varsta de 45 ani, Tiger Woods a avut in ultimii ani mai multe probleme de sanatate care au facut sa evolueze sporadic in turneele care l-au consacrat.

Este a cincea operatie pe care Tiger Woods o efectueaza in ultimii patru ani.

Potrivit estimarilor preliminare Tiger Woods va absenta cel putin doua luni, desi medicii au apreciat interventia ca fiind un succes.

Astfel, acesta va rata turneele Farmers Insurance Open si Genesis Invitational, unde este si organizator.

Tiger Woods spera sa se recupereze la timp pentru a fi la startul Mastersului de la Augusta, turneu care va debuta in 8 aprilie si pe care l-a castigat de cinci ori, ultima oara in 2019.

"Trupul meu are momente cand pur si simplu nu mai functioneaza cum era obisnuit sa o faca", declara Woods dupa editia 2020 a Mastersului, turneu desfasurat in noiembrie din cauza pandemiei de Covid-19.

Aceasta a fost de altfel si ultima aparitie a lui Tiger Woods pe terenul de golf.

PGA Tour a programat in 2021 doua turnee in Hawaii, primul castigat de Harris English dupa un playoff cu Joaquin Niemann pe traseul Plantatiei din Kapalua, Maui, pentru ca saptamana recent incheiata Kevin Na sa triumfe in Openul Sony de la Honolulu.

In alta ordine de idei, in aceasta saptamana debuteaza si European Tour cu un puternic turneu in Abu Dhabi, cu premii totale de 8 milioane de dolari.



Tiger Woods are din nou probleme de sanatate