Golf

Tiger Woods a revenit pe teren dupa sapte luni de la ultima aparitie intr-un turneu oficial

Sursă foto: https://twitter.com/thegenesisinv/

Marele Tiger Woods a evoluat, joi, in prima runda a turneului Genesis Invitational din cadrul Riviera Country Club, California.

Dupa inceput ezitant cu mai multe lovituri care au tradat lipsa turneelor in ultimele luni, Tiger Woods si-a revenit pe final de runda si a salvat ziua cu trei birdies consecutive la ultimele trei cupe din traseu.

Woods a incheiat astfel prima runda la 2 sub par, cu 69 de lovituri, spre incantarea fanilor prezenti intr-un numar mare pentru o zi de joi pentru a-l revedea la lucru.

In acelasi flint cu Woods au mai evoluat numarul doi mondial Rory McIlroy (-4) si Justin Thomas (-3).

Dupa prima zi pozitia fruntasa este impartita de americanii Max Homa si Keith Mitchell, ambii la 7 sub par, acestia fiind urmati la o lovitura de spaniolul Jon Rahm.

Noul lider mondial Scottie Scheffler a incheiat ziua inaugurala la 1 sub par.

Tiger Woods n-a mai jucat intr-un turneu oficial din iulie 2022, cand a ratat cut-ul la The Open, unul dintre cele patru turnee majore din calendar.

In varsta de 47 de ani, Woods a fost implicat in 2021 intr-un accident de masina care s-a lasat cu urmari asupra integritatii sale fizice.

Chiar si acum, cu atentie, se observa o usoara dificultate in deplasare pentru jucatorul de golf care a adunat pana acum 1.1 miliarde de dolari si 15 titluri majore in palmares.



Tiger Woods a revenit pe teren dupa sapte luni de la ultima aparitie intr-un turneu oficial