Golf

Tiger Woods a redevenit numarul unu in lume

Relatia cu schioarea Lindsey Vonn este de bun augur pentru Tiger Woods, care nu doar ca si-a regasit forma pentru a castiga turnee, dar a ajuns din nou in varful ierarhiei mondiale.

Woods s-a impus, luni, in turneul Arnold Palmer Invitational de la Bay Hill, Florida, cu un avans de doua lovituri in fata englezului Justin Rose.

Americanul a etalat un joc apropiat de cel din vremurile sale de glorie, cand nimeni din circuitul mondial profesionist nu-i putea tine piept.

De altfel niciun jucator nu a reusit sa se apropie la turneul din Florida la mai putin de doua lovituri de Woods.

[[highlight_full(Tiger Woods a fost ultima data lider mondial in octombrie 2010)()]]

Cu acest al optulea succes la Bay Hill, Woods a egalat recordul lui Sam Snead de victorii in acelasi turneu din circuit, acesta impunandu-se in opt randuri la Greater Greensboro Open.

AZn conditiile absentei din turneu a nord-irlandezului Rory McIlroy, Tiger Woods a revenit pe prima pozitie a clasamentului mondial si drept bonus conduce in ierarhia Cupei FedEx.

[[highlight_full(Cifre)(Pentru Tiger Woods, 37 ani, succesul de la Arnold Palmer Invitational este al 77-lea din cariera si al treilea in 2013. Woods coborase in noiembrie 2011 pe locul 58 in lume, iar jocul sau scazuse foarte mult in consistenta dupa scandalul sexual in care a fost implicat si divortul prin care a trecut. Woods a pierdut prima pozitie in ierarhia mondiala in octombrie 2010 in fata englezului Lee Westwood dupa o dominatie de 623 de saptamani.)]]



Tiger Woods a redevenit numarul unu in lume