Golf

Tiger Woods a obtinut al 75-lea titlu din cariera

Jucatorul american Tiger Woods s-a impus, luni, la turneul Farmers Insurance Open din cadrul PGA Tour si a ajuns astfel la 75 de turnee castigate de-a lungul impresionantei sale cariere profesioniste.

AZn pofida unui final de turneu presarat cu numeroase lovituri ratate, Woods a incheiat runda finala pe par (72), dar chiar si asa s-a impus cu un avans de patru lovituri in fata lui Brandt Snedecker.

Woods a acoperit traseul Torrey Pines din sudul Californiei cu un total de 274 de lovituri (14 sub par), obtinand a opta victorie in La Jolla daca punem la socoteala si US Openul din 2008.

Dupa aceasta a 75-a victorie a carierei Woods mai are nevoie doar de sapte victorii in circuitul profesionist pentru a egala recordul detinut de Sam Snead (82 de turnee castigate).

Tiger Woods, actualul numar doi mondial, a petrecut nu mai putin de 623 de saptamani pe prima pozitie a clasamentului mondial.

"Asa am ajuns numarul unu mondial, cu o evolutie consistenta si castigand turnee", a declarat Woods dupa victoria de la Torrey Pines.



Tiger Woods a obtinut al 75-lea titlu din cariera