Golf

Numarul doi mondial din golful feminin obligata sa ia o pauza din cauza aparitiei unui cheag de sange la unul dintre brate

Sursă foto: https://twitter.com/DiarioBalonPie/

Nelly Korda are doar 23 de ani si este fiica fostului jucator de tenis ceh Petr Korda.

Aceasta reprezinta Statele Unite in golful mondial profesionist si dupa o sedinta foto de prezentare la Ponte Vedra, Florida, acolo unde s-a disputat turneul The Players in circuitul masculin PGA Tour a acuzat o umflatura la brat.

Din precautie jucatoarea de golf spune ca s-a prezentat la camera de urgente a celui mai apropiat spital, unde a fost diagnosticata cu tromboza.

Cu alte cuvinte, asta inseamna ca o vena a fost obstructionata de un cheag de sange.

“In prezent sunt acasa si primesc tratament pentru a elimina orice risc suplimentar”, a scris sportiva pe retelele de socializare.

Nelly Korda spera sa revina cat mai repede in competitiile de golf.

Acesta mai are un frate sportiv care joaca tenis de performanta pe nume Sebastian Korda si o sora mai mare, Jessica, si ea jucatoare de golf.

Petr Korda, tatal ei, a castigat Australian Open in 1998.

Retelele de socializare abunda in teorii si speculatii potrivit carora la 23 de ani o astfel de afectiune este rara si ca poate fi pusa doar pe seama reactiilor adverse ale vaccinului impotriva covid.



Numarul doi mondial din golful feminin obligata sa ia o pauza din cauza aparitiei unui cheag de sange la unul dintre brate