Golf

McIlroy, runda spectaculoasa in Abu Dhabi la revenirea in European Tour

Sursă foto: https://twitter.com/ADGolfChamps/

Rory McIlroy, numarul sase mondial si castigator a patru turnee majore, conduce dupa prima runda a turneului Abu Dhabi HSBC Championship, prima competitie organizata de European Tour in 2021.

Aflat la primul turneu in circuitul european dupa mai bine de un an, McIlroy a incheiat traseul primei runde cu 64 de lovituri, la opt sub par (-8), fara niciun bogey (n.a. - lovitura peste parul stabilit de arhitect la o cupa).

Nord-irlandezul in varsta de 31 ani il conduce cu o lovitura pe englezul Tyrrell Hatton, jucator care a incheiat la 65 dupa doua eagles si trei birdies.

Lee Westwood, detinatorul trofeului din Abu Dhabi, a incheiat runda inaugurala la 3 sub par (69).

In schimb, americanul Justin Thomas a avut o evolutie modesta. Ocupantul locului trei mondial a incheiat ziua la unu peste par (73), dupa ce in primele sase cupe ajunsee la plus trei.

Revenind la McIlroy, jucatorul care a incheiat de patru ori pe locul secund la Abu Dhabi a bifat cel mai bun rezultat in 39 de runde jucate pe traseul din Emirate.

Turneul din Abu Dhabi are premii totale de 8 milioane de dolari, invingatorul urmand a incasa 1.33 milioane.McIlroy, runda spectaculoasa in Abu Dhabi la revenirea in European Tour