Golf

Liderul mondial in fruntea clasamentului la Masters dupa doua runde. Tiger Woods a pierdut teren dupa o zi de cosmar

Sursă foto: https://twitter.com/RyderCupUSA/

Americanul Scottie Scheffler este liderul turneului Masters de la Augusta dupa o runda secunda incheiata cu 67 de lovituri, la 5 sub par.

Jucatorul in varsta de 25 de ani care ocupa in prezent prima pozitie in ierarhia mondiala se afla 8 sub par la jumatatea primului turneu major din 2022.

Scheffler are cinci lovituri avans in fata unui grup de patru jucatori, sud-africanul Charl Schwartzel, sud-coreeanul Im Sung-jae, irlandezul Shane Lowry si japonezul Hideki Matsuyama.

Tiger Woods imparte locul 19 cu alti jucatori dupa o runda secunda modesta incheiata cu 74 de lovituri, la 2 peste par. C

vintuplul campion de la Masters este la 1 peste par in clasamentul cumulat dupa primele doua zile de competitie.

Dupa o prima zi entuziasmanta (71), Woods a inceput ezitant runda de vineri si a la primele cinci cupe din traseu acumulase deja patru bogeys.

Primul birdie a venit abia la a opta cupa, iar jocul lui Woods a continuat sa fie unul ezitant pe back nine, in a doua parte a traseului.

Lovitura zilei de vineri i-a apartinutl lui Stewart Cink, jucator care a reusit asul la cupa a 16-a, una de par 3. Acesta a trimis pe green si din efect mingea a coborat usor in cupa.

Un bogey care insa nu l-a ajutat pe american sa treaca de cut, adica sa continue in rundele de sambata si duminica.

Ultimul jucator peste linie a fost australianul Adam Scott (4 peste par), locul 45 la egalitate.

Nume mari din circuitul mondial profesionist au parasit competitia dupa primele doua runde:Liderul mondial in fruntea clasamentului la Masters dupa doua runde. Tiger Woods a pierdut teren dupa o zi de cosmar