Golf

Gareth Bale si-a anuntat prezenta la un important turneu de golf. Nu va fi singura vedeta din afara golfului la start

Sursă foto: https://twitter.com/CHTVHN

Recent retras din activitatea de jucator profesionist de fotbal, dupa o scurta experienta la Los Angeles FC, fostul international galez Gareth Bale isi va incerca sansa in golf.

Bale a anuntat ca va participa la turneul AT&T Pebble Beach Pro-Am din California, o competitia din cadrul circuitul PGA Tour.

“Sunt incatat sa anunt ca voi juca la turneul AT&T Pebble Beach Pro-Am de luna viitoare”, a scris Bale pe contul sau de Instagram.

Fost jucator la Tottenham si Real Madrid, Bale nu si-a ascuns pasiunea pentru golf, un sport pe care l-a practicat la nivel de amator pana acum.

De cinci ori castigator al UEFA Champions League in cariera, Bale a spus in timpul contractului cu Real Madrid ca golful se numara printre prioritatile sale.

“Tara Galilor. Golf, Madrid. In ordinea asta”, transmis Bale la momentul respectiv, atragandu-si antipatia unui numar semnficativ de fani ai echipei spaniole pentru care a evoluat in cea mai mare parte a carierei.

La turneul californian se va numara printre participanti si celebrul Aaron Rodgers, celebrul fundas pasator al echipei de fotbal american Green Bay Packers, dar si actorul Bill Murray.

In total, la turneul californian vor participa 156 de jucatori amatori.



Gareth Bale si-a anuntat prezenta la un important turneu de golf. Nu va fi singura vedeta din afara golfului la start