Golf

E oficial! Tiger Woods joaca la Masters dupa ce a fost aproape sa-si piarda piciorul in 2021

Sursă foto: twitter.com/tigerwoods

Cel mai mare jucator de golf din toate timpurile a confirmat revenirea in circuit la finalul acestei saptamani cu ocazia unei noi editii de Masters, primul turneu de Mare Slem din sezonul de golf profesionist.

Tiger Woods n-a mai jucat intr-un turneu profesionist de la finalul anului 2020, cand de asemenea a concurat la o editie de Masters mutata din primavara in toamna pe fondul pandemiei de covid.

In februarie 2021, Woods a suferit un teribil accident de circulatie in urma caruia a existat riscul sa-i fie amputat unul dintre picioare.

Multiplul castigator de turnee majore s-a rasturnat cu masina dupa ce se intorcea de la turneul organizat chiar de el in PGA Tour, este vorba de Genesis Invitational.

Prezenta lui Tiger Woods la Masters 2022 a fost incerta pana cu cateva ore inaintea startului competitiei de pe spectaculosul traseu cu 18 gauri din Augusta, statul american Georgia.

Tiger Woods, 46 de ani, va evolua in prima runda programata joi in a doua grupa a traseului, incepand cu ora locala 10:34, alaturi de sud-africanul Louis Oosthuizen si de chilian Joaquin Niemann.

Compania va fi una selecta pentru jucatorul american, Oosthuizen castigand The Open in 2010 si avand alte sase locuri secunde in turneele majore, in timp ce Niemann (23 ani) a castigat in acest an chiar turneul lui Woods, Genesis Invitational.

De cinci ori in cariera a castigat Woods turneul Masters (1997, 2001, 2002, 2005, 2019).E oficial! Tiger Woods joaca la Masters dupa ce a fost aproape sa-si piarda piciorul in 2021