Gimnastica

Marian Dragulescu calificat la Jocurile Olimpice. Cati sportivi romani au obtinut biletele pentru Tokyo 2020

Sursă foto: https://twitter.com/GymCastic

La cei 38 ani ai sai, Marian Dragulescu impresioneaza lumea sportului si a gimnasticii mondiale in particular prin calificarea la a cincea editie din cariera a Jocurilor Olimpice.

Dragulescu s-a clasat al saselea in calificarile de la sarituri, la Campionatele Mondiale de Gimnastica disputate in aceste zile la Stuttgart, Germania.

Potrivit calculelor matematice, dupa ce au fost eliminati sportivii calificati cu echipa la JO, Marian Dragulescu se afla pe un loc eligibil pentru Tokyo 2020, unul din cele trei puse in joc, anunta Comitetul Olimpic si Sportiv Roman pe site-ul oficial.

Marian Dragulescu devine astfel cel de-al 50-lea sportiv roman care si-a asigurat participarea la Tokyo 2020, pentru gimnastul tricolor fiind cea de-a cincea prezenta la o editie a Jocurilor Olimpice.

In impresionanta lui cariera Marian Dragulescu a obtinut opt titluri mondiale, zece titluri europene si trei medalii olimpice, palmares care in continuare poate fi imbunatatit.Marian Dragulescu calificat la Jocurile Olimpice. Cati sportivi romani au obtinut biletele pentru Tokyo 2020