Gimnastica

Ponor, campioana europeana la birna. Iordache obtine bronzul

Sursă foto: clujeurogym2017.ro

Gimnastele Catalina Ponor si Larisa Iordache au evoluat, duminica, de la 14:00, in finala Campionatului European la birna si au urcat impreuna pe podium. Ponor a obtinut al 5-lea titlu european la birna si totodata a 8-a medalie de aur la Campionatele Europene.

Romania obtine astfel trei medalii din trei posibile in ziua finala a Campionatelor Europene de la Cluj. Patru medalii in total pentru delegatia tricolora: 2 de aur, un argint si un bronz.

14:43 Zsofia Kovacs din Ungaria inchide finala de la birna. Aceasta nu prinde podiumul si avem doua medalii!

14:41 Frantuzoaica Marine Boyer a ratat si nu emite pretentii la podium cu 12.966. Ponor ramane prima, cu Iordache a treia inaintea ultimei evolutii din finala.

14:34 Catalina Ponor intra in concurs si are o evolutie de medalie. N-are cum sa piarda primul loc dupa un asemenea exercitiu. Ponor primeste 14.566 si este noua lidera a finalei inaintea ultimelor doua evolutii. Are asigurata o medalie.

14:31 Olandeza Eythora Thorsdottir din Olanda trece de Iordache, cu 14.066.

14:28 A doua britanica din finala, Elissa Downie primeste 13.443 si Iordache ramane la conducere cand mai sunt patru sportive.

14:23 Claudia Fragapane cade de pe birna la una dintre executii. Aterizarea e una sigura, dar va fi depunctata serios britanica. 12.533 pentru Fragapane.

14:20 Larisa Iordache intra in concurs si avem primele emotii. Din pacate aterizarea a fost complet ratata dupa un exercitiu pana atunci bun. Au fost cativa pasi in afara covoroului. 13.966 pentru Iordache. Ar fi fost peste 14.000 fara acea eroare de la aterizare.

14:15 Olandeza Shane Wevers urmeaza in concurs. Aceasta impresioneaza cu trei intoarceri, un concurs in general bun, sigur. Iesirea este una fara probleme. 13.341 pentru olandeza.

14:10 Incepe finala de la birna cu Tabea Alt din Germania si aceasta rateaza prima linie acrobatica. Nota 10.966 dupa ratarile avute. Nicio sansa practic la un loc pe podium.

Marian Dragulescu, medalie de argint la sarituri

Iordache s-a calificat cu prima nota in calificari, in timp ce Ponor a fost a patra.

Finala va fi cu totul alt concurs si fetele noastre au sanse mari la medalii.

Amanunte in timp real in aceasta pagina dupa ora 13:30.

Lista de start



Ponor, campioana europeana la birna. Iordache obtine bronzul