Gimnastica

Iordache cade la barna, insa ia bronzul mondial la sol. Izbasa rateaza solul la ultima aterizare

Drama la Campionatele Mondiale de Gimnastica, de la Antwerp. Duminica, Romania a avut doua fete in finale, pe Larisa Iordache si Sandra Izbasa, insa abia am reusit un bronz, dupa niste evolutii care au adus momente neasteptate.

Sportiva in varsta de 17 ani a obtinut locul al treilea si medalia de bronz in finala de sol, dupa un exercitiu pentru care a primit nota 14.600. Ea a intrat in concurs si a reusit a treia nota, pastrandu-si pozitia pana la fina.

Anterior, Iordache cazuse la barna, a doua oara in trei zile, dupa sincopa din finala individuala si a iesit complet din cartile podiumului.

Sandra Izbasa era favorita noastra la sol. Ea a avut un exercitiu aproape perfect, duminica, daca facem abstractie de ultima diagonala a exercitiului care a stricat tot. Ultima aterizare a fost complet ratata si Izbasa a pierdut sansa unei medalii, dupa ce s-a dezechlibrat.

Marius Berbecar a intrat in doua finale, la sarituri si paralele, dar la niciunul dintre cele doua aparate nu a reusit sa se apropie de podium.

Locul sapte la sarituri, cu 14.850, si locul sase la paralele, cu nota 15.000.



Iordache cade la barna, insa ia bronzul mondial la sol. Izbasa rateaza solul la ultima aterizare